Términos y condiciones

Términos y condiciones

CONDICIONS LEGALS DE COMPRA D’ENTRADES “ON-LINE” A TRAVÉS DEL WEB www.fpac.org

 

En compliment del que disposa l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç electrònic , l’informem que vostè està formalitzant una transacció comercial amb l’entitat Fundació Privada Parc Aeronàutic de Catalunya, entitat benèfica i cultural amb domicili fiscal a l’Aeroport de Sabadell, Carretera de Bellaterra s/n, 08205 Sabadell (Espanya) amb N.I.F. G-61449245 inscrita en el Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya amb número 1114  Resolució del Conseller de Justícia de 30/10/1997 i correu electrònic info@fpac.org.

 

La Fundació és propietària del Museu Aeronàutic de Catalunya. La compra de l’entrada implica l’acceptació de les condicions generals en el moment de la compra. Les següents condicions de compravenda tenen com a finalitat establir els termes i explicar els detalls de l’operació de compra d’entrades per part dels usuaris que procedeixin a l’adquisició per aquesta via, així com els drets i obligacions inherents a la / es entrada / es objecte de compra.

 

1. CARACTERÍSTIQUES GENERALS

La Fundació ofereix a qualsevol persona interessada la possibilitat d’adquirir entrades a través d’Internet per visitar el Museu Aeronàutic de Catalunya. Els usuaris d’Internet que accedeixen a aquesta plataforma de compravenda d’entrades, assumeixen voluntàriament i s’obliguen a respectar els termes i condicions del contracte de compravenda, als quals queden subjectes, i que tot seguit s’exposen.

 

2. FORMALITZACIÓ DE LA COMPRAVENDA

Des del moment en què l’usuari cursi l’ordre de compra d’una o més entrades serà anomenat “COMPRADOR”, i quedarà obligat com a tal davant la Fundació que ostentarà la condició de venedor. La compra realitzada a través d’Internet pel COMPRADOR i que hagi estat rebuda per la Fundació té caràcter contractual vinculant.

 

El COMPRADOR ha d’emplenar correcta i completament les dades que se li requereixen i es compromet a no introduir dades de tercers. La recepció de l’ordre de compra serà confirmada per la Fundació, per correu electrònic o per altres mitjans sense demora, i des d’aquest moment quedarà perfeccionada la compravenda i obligades ambdues parts al compliment del que s’ha acordat.

 

3. CONDICIONS GENERALS QUE REGEIXEN LA COMPRAVENDA D’ENTRADES A TRAVÉS D’AQUEST PLATAFORMA

L’adquisició de la/es entrada/es representa l’acceptació, per part del COMPRADOR, de les següents Condicions Generals:

 

A) El Museu Aeronàutic de Catalunya es troba a l’interior de l’Aeroport de Sabadell. Per poder visitar el museu, Seguretat de l’Aeroport requereix la següent informació personal: Nom, Cognoms, D.N.I / N.I.E / Passaport en el cas de ser majors d’edat, i Nom, Congoms i l’edat en el cas de ser menors d’edat. Durant el procés de compra s’ha d’indicar aquesta informació de cadascun dels visitants del museu. Una vegada adquirida/es la/es entrada/es, la Fundació es reserva el dret a no canviar les dades dels visitants.

 

B) El nombre d’entrades i el preu, serà escollit pel COMPRADOR en el procés de compra i no es pot modificar un cop formalitzada aquesta.

 

C) Al comprar les entrades a través d’aquesta plataforma rebreu un correu electrònic. El COMPRADOR s’haurà de presentar a l’entrada de l’Aeroport de Sabadell, amb una antelació mínima de 5 minuts de l’hora indicada, per poder accedir al Museu Aeronàutic de Catalunya.

 

D) Una vegada adquirida l’entrada, únicament es canviarà o es retornarà el seu import en cas de cancel·lació del dia d’obertura del museu, en aquest cas es procedirà el reemborsament en el termini màxim de trenta dies des de la data de la comunicació pública de la cancel·lació i en la forma especificada per la Fundació.

 

L’adquirent pot sol·licitar el reemborsament en el termini de quinze dies des de la data de la comunicació pública de la cancel·lació, en la forma especificada per la Fundació, i presentant, en tot cas, justificant de compra. El transcurs del termini establert en el paràgraf anterior sense que el COMPRADOR hagi sol·licitat la devolució de l’import corresponent a les compres efectuades, s’entendrà com la renúncia per part d’aquest a la devolució dels imports que, si escau, puguin correspondre. En cap cas procedirà cap devolució més enllà dels terminis establerts.

 

En qualsevol cas de devolució, la Fundació únicament reemborsarà l’import de l’entrada no essent responsable de qualsevol altra despesa com ara, a tall d’exemple i amb caràcter merament enunciatiu, hotels, viatges, menjars, dietes, etc.

 

La impossibilitat del COMPRADOR d’assistir a l’espectacle per causes alienes a la Fundació i / o l’error en realitzar l’adquisició no seran motius vàlids per sol·licitar la devolució de l’import del preu de les entrades.

 

La compra de les entrades es considera definitiva pel que es recomana que es verifiqui tant les dades de compra com les dades personals dels visitants incorporades abans d’efectuar el pagament. I) La Fundació es reserva el dret de modificar, si les circumstàncies ho exigeixen, les dates i els horaris de les visites programades al museu, i també la suspensió de les mateixes.

 

4. CONDICIONS D’ACCÉS I ESTADA AL MUSEU AERONÀUTIC DE CATALUNYA

A) La Fundació es reserva sempre el dret d’admissió. Qualsevol menor d’edat haurà d’anar acompanyat d’un adult responsable.

 

B) Per raons de seguretat, en el moment d’accedir al recinte, els assistents poden ser registrats no permetent-se, en cap cas, l’entrada d’objectes que puguin ser considerats perillosos o que estiguin prohibits per la normativa vigent de seguretat en espectacles públics. Queden terminantment prohibides, i per tant, legitimaran la prohibició d’accés: – La introducció de begudes alcohòliques, armes, instruments susceptibles de ser utilitzats com a tals, bengales, focs d’artifici o objectes anàlegs. – La introducció i exhibició de pancartes, símbols, emblemes o llegendes que impliquin incitació a la violència. – Trobar-sota els efectes de begudes alcohòliques, estupefaents, psicotròpics o substàncies anàlogues.

 

C) La Fundació podrà negar l’accés o expulsar del recinte al visitant en cas d’incompliment de les presents condicions o bé en cas de desatendre les indicacions efectuades pel personal de la fundació o personal del recinte. La denegació de l’accés o expulsió també es podran dur a terme en el cas que, racionalment, es pugui preveure que la seva permanència en el recinte suposi una situació de risc o perill per al propi portador o per als altres assistents al museu, responsabilitzant-se personalment al portador, en tots els casos, per les seves pròpies accions i omissions quan aquestes provoquin lesions a tercers o danys en materials.

 

D) La Fundació es reserva tots els drets d’imatge i de propietat intel·lectual del museu, exceptuant que s’estableixi ho contrari. El portador de l’entrada reconeix que podrà aparèixer, de forma accessòria, en imatges efectuades dins dels recintes per diferents mitjans per a la seva posterior difusió informativa o promocional, i autoritza aquest ús.

 

5. L’ÚS DE LES ENTRADES ADQUIRIDES

A) La/es entrada/es adquirides en aquesta web son nominals i no poden ser transferides a tercers.

 

B) La Fundació no es fa responsable de cap pèrdua o robatori d’entrades. Així com tampoc de cap pertinença personal.

 

D) L’adquisició d’entrades no atorga al COMPRADOR el dret a utilitzar la mateixa, o el seu contingut, amb finalitats publicitàries, de màrqueting o de promoció (inclosos els concursos, regals i / o sortejos), si no és amb consentiment exprés i escrit de la Fundació. L’incompliment d’aquesta prohibició legitimarà la FPAC per a la inutilització de la / es entrada / es i l’inici de les accions legals consideri oportunes per a la reclamació dels danys i perjudicis que tal conducta hagi pogut ocasionar a la Fundació.

 

6. DADES PERSONALS I POLÍTICA DE PRIVACITAT

L’obtenció de dades personals a través de l’ús d’aquesta plataforma està subjecte a la nostra Política de Privacitat. Les dades dels visitants seran informades a Seguretat de l’Aeroport de Sabadell perquè es puguin acreditar els visitants

 

7. Legislació APLICABLE I JURISDICCIÓ

La compravenda d’entrades que es porta a terme a través d’aquesta plataforma resta subjecta a la legislació espanyola vigent aplicable. Per a qualsevol controvèrsia que pugui sorgir en l’execució de la compravenda, les parts se sotmeten a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals de Barcelona ciutat, amb renúncia a qualsevol altre fur que pogués correspondre’ls.